Smagsdommerne gallerier

galleri.prisme82.net

Formål: Galleriet var fra begyndelsen til brug for ugeplan, hvor hvert medlem uploadede billeder i forhold til et emne som skiftede fra gang til gang. Senere blev det 2-3 ugers plan. I 2018 anvender vi nu galleriet til et nyt tiltag "smagsdommerne", hvor vi kan uploade et 2 billeder pr. medlem pr. turnus, som vi ønsker de medlemmer, som er udpeget til smagsdommere bedømmer. Dette vil så ske på et klubmøde, hvor resten af klubben kan støde til, med deres oplevelse af de præsenterede billeder, når smagsdommerne har talt.

Fototure gallerier

fototur.prisme82.net

Formål: Anvendes til billeder fra vores fototure. Hvert medlem kan uploade de billeder, som er vurderet af høj kvalitet og seværdighed, fra en af klubbens fototure.

Forslag gallerier

forslag.prisme82.net

Formål: Anvendes til at forberede vores kvartalsudstillinger, ved at medlemmer i lav opløsning kan uploade deres billeder her. Så vil disse blive bedømt/kommenteret af foreningen på en normal klubaften. Dette har til formål, at medlemmet evt. kan redigere sit/sine billeder. Når der endeligt uploades til kuratorernes gennemgang og udvælgelse, sker dette på Dropbox. De valgte billeder til udstillinge skal i 3. upload ske i fuld opløsning, så vi får de bedst mulige billeder, når de sendes til Pixum for print.
Galleriet anvendes også til at forbedre egne billeder eller at stille forslag om forbedring af et andet klubmedlems billede, som så kan uploades her. 

Udstillings gallerier

udstillinger.prisme82.net

Formål: Anvendes til at udstille de endelige udstillinger, som er kommet op at hænge.


Link til prisme82.dk - vores hovedhjemmesideFind medlemmerne af klubben her (beskyttet af password): Prismemedlemmer 2022-03-10

Royal Stage Kalender, opdateret 2021-01-28

Dokumenter fra indlæg gennem tiderne, opdateret 2021-02-18

Opdateret 2021-09-27